Kisah Disebalik Cerita
Le' Owner

Entries About Affies


ASSALAMUALAIKUM,and hello everyone. I'm Fatin Thafieqah. Hope you like my blog. Please follow me. Thanks for visiting.

Le' Chatbox



Le' Credits


Designed by : AlynHyunnie
Owner : Fatin Thafieqah

HAI
Saturday, 19 November 2016 | 23:02 | 0 Lovely Comment[s]

Assalamualaikum, hai.

dah lama rasanya aku tak bermanjakan diri dengan menaip sesuatu dalam blog aku ni. sorry guys, nanti aku cuba meluangkan masa dengan buat entry yang bru dan cuba untuk mengubah-suaikan blog aku ok. terima kasih kpd sesiapa yang masih follow atau mengikuti perkembangan blog saya.
-lots of love-

bermulanya life aku as a student uitm
Friday, 16 October 2015 | 22:30 | 0 Lovely Comment[s]

Assalamualaikum.

sejak aku tinggalkan dunia blogger ni, otak aku semakin susah nak reka ayat, cantumkan ayat dan sebagainya hahaha. oklah, malam ni aku free, sangat sangat free dan line internet mmg laju bakhang jadi aku memang terlebih excited nak menulis dalam belog kesayangan aku. sambil menaip, aku buka new tab dan dengar lagu di utube. lagu jiwang pergh pergh hahahaha. mmg enjoy gila ah aku balik rumahkan. padahal final exam tak habes lagi, hmm. cakap pasal final exam hmm hmm mm. stop pasal final exam sekarang kita fokuskan pasal kos aku. lagipun aku tak share lagi kan apa yang aku buat lepas terima result spm dlu kan hahaha.


bermula pada bulan 6 yang lalu, aku telah menerima tawaran utk menyambung belajar dalam bidang art and design. deparment mane yang aku amek? actually, art and design ade 9 deparment okay. btw nanti aku buat entry baru pasal art and design okay. kat situ aku akan bagitahu secara detail la psal kos ni ya. sekarang ni aku share ape yang patut dulu la ya sbb takut tak sempat nak menghabiskannya. sebenarnya aku tengah menunggu nasuha binti mansor. katanya nak pie makan. mmg lama sungguh tak lepak dengan dia. serious talk. kehidupan sebagai student u ni mmg busy sebenarnya. zaman sekolah dlu tak macam ni pun taw. adess. okay, kat sini aku amek deparment textile. mula mula tu mase nak terima tawaran ni, mmg aku fikir panjang. aku mmg ade niat suatu hari nanti aku nak buka butik sendiri dan ada brand sendiri tapi bila dapat surat tawaran ni, aku jadi hilang kata kata. masa tu aku taktahu nak terima ke tak sbb aku tak tahu pape wehh pasal melukis lukis ni. aku tahu kalau aku terima, habes la aku, kot kot orang lain punya design lagi lawa daripada aku ke apa ke. ramai jugak la manusia yang aku pergi jumpa dan tanya pendapat diorang. aku ni jenis mudah takde semangat. jadi aku pergi jumpa orang yang lebih dewase daripada aku. orang yang mempunyai kerjaya tersendiri. semua orang suh aku masuk dalam bidang ni. katanya tak rugi pun kalau aku mencuba. kalaupun mula mula tak suka, nanti lama lama jatuh cinta la tu kan. tapi masa tu aku masih takut dengan masa depanku, jadi takde jalan lain, cara last aku buat, aku solat istikarah. and alhamdullilah aku terima dan lama-kelamaan aku jadi jatuh cinta dengan kos ini!mmg best korang. so pada sesiapa yang keliru or what pasal bidang ni, korang boleh tanya aku dengan selanjutnya okay. nani ai update balik okay belog ai. ai dah nak pergi ni. so tqsm pada yang sudi baca. InshaAllah, akan ada sambungan, tq!